By 10 juli 2012 Read More →

Fashion – Denim Love

Ik ben een echte denim lover. Spijkerbroeken, blousjes, rokken, jurken, tunieken. Denim never gets old, wat mij betreft. Gelukkig zie je naast de basic jeans en jasjes ook veel móoie jurken, shorts met prints en eindeloos veel verschillende wassingen. Combineren met neon is momenteel mijn favoriet.

vlnr:

Jurk Scotch R’Belle
Blouse Mini Rodini
Jeans Scotch Shrunk
Shorts Bobo Choses
Blouse Pepe Jeans
Jurk Pepe Jeans

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.