By 3 juli 2012 Read More →

Fashion – Soft Gallery

Ik kocht al eens deze (heerlijke!) legging van het Deense merk voor Soft Gallery en nu zag ik de aankomende najaarscollectie voorbij komen met nog meer prachtige prints. Het is nog niet zo ver (éerst nog korte broeken met sandalen hoor 😉 maar ik deel toch vast deze collectie met mooie illustraties, herfstkleuren en heerlijk comfortabele items, want daar houd ik van. Het moet wel lekker zitten! Alleen de modellen mogen wel wat vrolijker kijken als je het mij vraagt…

Je koopt Soft Gallery bij een aantal shops uit onze shopgids, als je snel bent nog wat in de uitverkoop!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.