By 19 juni 2012 Read More →

Fashion – Ten Clothes

Less is more, daar houd ik van! Frisse, volle kleuren en een simpel design. Geen volwassenkleding in een kindermaat, maar kleding waarin ze kunnen bewegen en spelen. Dat dacht de ontwerpster van het Belgische merk Ten Clothes ook! Colorblocking in citroengeel, pimpelpaars en jadegroen, leuk!

 

Er zijn nog niet heel veel (Nederlandse) verkooppunten, maar hopelijk komt daar gauw verandering in 😉

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.