By 12 juni 2012 Read More →

Fashion – Sweet and Shaggy


Let’s go wild!  Dit was het thema van de fashion shoot in het vorige week verschenen MoodKids Magazine. (check snel het nieuwste magazine als je dat nog niet gelezen hebt, vol free goodies, DIY & more)

De leuke kids fashion webshop “Sweet & Shaggy” weet daar wel raad mee! Lekker buitenspelen in een comfortabele broek met zebraprint en superstylish met de dierenkettingen van het merk titiMadam.

Het grappige van deze shop is dat de producten zijn onderverdeeld in “Sweet” en “Shaggy” ( de naam zegt het al 😉 

Houd je meer van de zoete kleding, dan weet je direct waar je heen moet. Maar zijn jouw kids wat stoerder aangelegd, check dan vooral “Shaggy”. Je vindt er mooie en originele merken als Baby Fish, B2W2, Flossy Shoes, Bailiweini & Manuella. Zéker de moeite waard om een kijkje te nemen!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.