By 29 mei 2012 Read More →

Fashion – Sandalen

Het is weer lekker blote-tenen, sandalenweer! Zelf ben ik in afwachting van een paar salt water sandals van ‘onze’ Hiskia van Gestipt.com. Want die zien er niet alleen leuk uit, maar kunnen aanblijven wanneer we de zee of een meertje in gaan. Ik zocht nog wat leuke exemplaren bij elkaar, ik vind het aanbod in de Nederlandse online shops niet heel groot, dus heb je een gouden tip voor leuke sandalen? We horen het graag!

 

 1. Gestipt 2. H&M 3. Kipling 4. Pons 5. Develab 6. HIP

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.