By 22 mei 2012 Read More →

Pini Piru & Markita

Ken jij Markita al? 

Op Markita vind je producten (fashion, living en kids) die worden aangeboden door onafhankelijke ontwerpers. Veelal kleine merken van gepassioneerde onwerpers die originele producten maken. De producten van Stoerrr, waar we al eens over schreven, zijn hier bijvoorbeeld ook te koop. 

De fashion merken die je hier vindt zijn o.a. The South is Blooming, schortjes van papa’s oude overhemd van Atelier Af!, Steve-B (oooooh dat gele jurkje!) en Pini Piru.

markita pini piru, leuke webshop voor kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.