By 15 mei 2012 Read More →

Fashion – Pin that hair

Pin up that hair met deze super schattige haarspeldjes! Ik vind de lange lokken van Lily prachtig, maar de helft van de tijd hangt het flodderig voor haar ogen. Ik zou in principe bákken vol met elastiekjes en speldjes moeten bezitten (als je na gaat hoe vaak ik ze koop) maar ik moet toch elke dag zeker een paar minuten zoeken om het haar fatsoenlijk op te steken. Nóoit genoeg haarspeldjes dus! En komt dat even goed uit, want onze favoshop PSIkhouvanjou verkoopt een heel leuk assortiment aan speldjes, kijk bijvoorbeeld deze bloemetjes van Kanel!

 


Beeld via

Elastiekje, Kanel klipjes & Kersenspeldjes via PSIkhouvanjou
Brillenspeldjes via Spotted Moth

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.