Fashion – Mooi merk – Toots a MacGinty

Wow, wat een colorsplash dit leuke merk “Toots a MacGinty”! Wat wel grappig is, de hele lijn is unisex en bestaat uit kleurrijke items die dus voor zowel jongens als meisjes te dragen is. Je ziet simpele lijnen, comfortabele stoffen en veel streepjes en simpele opdrukken.

Niks geen roze voor meisjes en blauw voor jongens!
“I believe our world is filled with colour, and everything is a possibility,”
aldus designer Kate Pietrasik.

 

Je shopt Toots a Mac Ginty hier

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.