By 17 april 2012 Read More →

Fashion -Hopsan

Vorige week wees Maike mij op een online shop voor de allerkleinsten, HOPSAN.
En wat een fijn concept! Precies waar ik van houd, kleine comfortabele kleertjes, bewust geproduceerd van biologisch katoen en met een “no waste” filosofie, wat inhoud dat alle items van voorgaande collecties weer prima passen bij de nieuwe collectie.

En wat extra leuk is, is de verpakking waarin je de kleding opgestuurd krijgt. In een kartonnen Betuws boerderijtje. Want HOPSAN is geboren en getogen in de Betuwe waar de mensen met de voeten in de klei staan. Geïnspireerd door groei en bloei wordt elke stap in het ontwerp- en ontwikkelingsproces bewust doordacht. Achter elke keus zit een verhaal. Zo is de verpakking een herbruikbare doos hangt er aan elk kledingstuk een handgemaakt zakje met zonnebloempitjes, om zelf te zaaien en te oogsten.

Leuk toch?!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.