By 10 april 2012 Read More →

Fashion – Scotch R Belle – Scotch Shrunk

Zelf koop ik elk seizoen wel een paar mooie items uit de Maison Scotch collectie.
Altijd mooi afgewerkt, met leuke details en jeans georiënteerd. Ik mix & match meestal met
ZARA of COS en éen van mijn véle jeans ( ik heb een ‘kleine’ spijkerbroekenverslaving 😉
Onder de paraplu van Amsterdams’ label Scotch & Soda vind je ook Scotch R’Belle & Scotch Shrunk.
Instant love, want ook voor kids vind je hier weer die nonchalante stijl met nét dat beetje extra aandacht voor details en afwerking. De jongenscollectie heeft vrij veel teksten en prints op de shirts, waar ik zelf niet zo van houd, maar t schijnt het nog altijd goed te doen. En check vooral even de mooie fotografie in de campagnes!

www.scotch-soda.com

 

PS. In mijn volgende post vind je mijn favorieten

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.