By 3 april 2012 Read More →

Fashion – Let’s play dress up

Of wij leuke online stores weten voor jongens, krijgen we vaak te horen. Jawel hoor! Maike en ik hebben allebei dochters, maar zouden het wel weten als we mama zouden zijn van een jochie. Little Department Store, Zara Kids, ShakShuka zijn een aantal van onze favoriete webshops waar ze ook veel moois voor jongens in het assortiment hebben. 

Ieder kind, ook een jongen dus, is stijlvol aan te kleden. Zolang je maar weet wat je doet en je aan een paar kleine ‘regels’ houdt. 

  • Ken je kind : Ieder kind heeft (net als volwassenen) wel een bepaalde kleur of style die hem of haar erg mooi staat, houd je daar aan vast en varieer. Als strakke kleding jouw kind niet gelukkig maakt laat het dan hangen, is paars helemaal de kleur van je zoon, ga er dan voor!
  • Luister naar je kind: Kijk kritisch naar jezelf. Ben je wel zo cool als je denkt dat je bent 🙂 Als je kind wat ouder is kan hij je prima vertellen wat hij leuk vind. De grens tussen trend en trash is klein en de meeste kinderen hebben daar een beter gevoel voor dan de doorsnee ouder.
  • Ze groeien snel: Super leuk al die merkkleding, maar je kind groeit heel erg hard! Er is dus niets mis mee om de outfit van je kind af te stylen met goedkopere kleding.
  • Shop online: Als je je favoriete webwinkels gevonden hebt, blijf ze dan trouw. Stuur ze gewoon een mailtje als je ergens over twijfelt. Soms is het bijvoorbeeld moeilijk om online te bepalen of kleuren mooi bij elkaar passen of dat het net niet kan… Mail! Een goede webwinkeleigenaar geeft je graag advies over een outfit of combinatie! 

That being said: Let’s Play Dress up!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.