By 23 maart 2012 Read More →

Color Blocking op zijn Hollands

hiskia, gestipt, kleurrijke kinderkleding

Eigenlijk is alles hetzelfde hier in Zwitserland. In grote lijnen dan. Maar de kinderkleding hier op het platteland is toch echt anders. En ook in de grote steden pik je de Nederlandse kinderen er zo uit. Kleurig, bont en opvallend.

Over kindermode en wat ‘normaal’ is, wordt hier toch heel anders gedacht. Het moet vooral makkelijk, met pastelkleurtjes & iets van Hello Kitty zijn. En om jullie alvast voor te zijn: nee, zo belangrijk is het natuurlijk ook niet. En het ís ook erg fijn als kinderkleding vooral erg makkelijk is. Maar toch… 

Het is ook wel grappig… Als een schoolplein vol lieve Zwitserse kinderen zich omdraait voor je dochter die zich van geen kwaad bewust is en zich die ochtend in haar fleurigste HEMA-combinatie heeft gehesen. Zelf uitgekozen 🙂

En zo lang Isis het ook nog grappig blijft vinden shoppen we nog even buiten de landsgrenzen. En natuurlijk op internet!

Ik moet wel oppassen met invoerrechten, want Zwitserland ligt buiten de EU en de douane kan erg streng (en duur) zijn. Maar sinds we hier wonen winkel ik me dus suf online. Naast de grote winkels als Nelly.com, Gap.com en American Apparel winkel ik trouwens stiekem nog best veel in Nederland. Bijvoorbeeld hier, hier of hier.

En om toch op de hoogte te blijven van wat hippe Nederlandse meisjes nu dragen is er de site Cool Kids Clothes van Nina. Haar dreumesdochter Rosa is echt de allerhipste 1-jarige die ik ken!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>