By 17 maart 2012 Read More →

Paul Frank winactie


 

Heb je al mee gedaan aan de winactie van Paul Frank? We geven twee piraten jongessets en twee prinsessen meisjessets weg namens Blue Fish Bags. De meisjesset bestaat uit een knalroze reporter bag en een bijpassende roze Paul Frank portemonnee. Twee jongens mogen we blij maken met een blauwe Paul Frank rugzak met ronde etui.

Of je nu een schooltas, schoudertas of kindertas zoekt, bij Bleu Fish Bags vind je het allemaal online!

Ja, die wil ik wel winnen!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.