By 13 maart 2012 Read More →

Fashion – Pepatino Jurkjes

De fijne Belgische webshop Pepatino verkoopt een aantal hele leuke communiejurkjes in de shop.
Nou gaan wij niet naar de kerk en heeft Lily ook geen communie, maar ik vind deze jurken helemaal te gek. Voor een feestje, verjaardag of gewoon als het weer blote benen-weer is. Van merken als Lovely Mariquita, Little History & Little Miss Y en gekleurde kniekousen maken t helemaal af.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.