By 7 februari 2012 Read More →

Fashion – Teenytini

Vorig jaar hadden we al een interview met ontwerpster Julia Lange van Teenytini, omdat we meteen verliefd waren geworden op haar wollige creaties. Gelukkig bleven er mooie collecties komen en ook de nieuwe zomercollectie is weer erg leuk! Zelfs wollige broeken met mieren er op! Je ziet dat het merk zich ontwikkelt en ook de fotografie steeds mooier wordt. Hier is een sneak peek en ze heeft ook een online shop!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.