By 31 januari 2012 Read More →

Trickle kinderriemen

trickle kinderriem

Een van de dingen die ik direct bestelde, nadat Eefje en ik deze maand de Kleine Fabriek hadden bezocht, was zo’n geweldige riem van Trickle. Trickle is nieuw Nederlandse riemenlabel voor kinderen van alle leeftijden. Mijn dochter loopt nu dus regelmatig (zeg maar gerust bijna iedere dag, want ik ben momenteel gek op animalprints) rond met haar luipaard Trickle riem. Ze kan hem, door de onzichtbare klittenbandsluiting, zelf vastmaken. Hij paste ook meteen en gaat zeker nog wel even mee, want hij is verstelbaar, wat deze riemen naast heel erg mooi ook nog bijzonder handig maakt.

Houd de site in de gaten, want vanaf morgen geven we 5 van deze geweldige riemen weg! Kun je niet wachten? Shop ze dan alvast online.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.