By 31 januari 2012 Read More →

Fashion – Indikidual

Hey, als je mij, of eigenlijk Lily, érgens blij mee kan maken, dan zijn het comfortabele kleren met een grappige twist. Grafische elementen, sobere kleuren met fel gekleurde details. Indikidual is zo’n label. Brandnew, unisex en organic. Bedoeld om met de losse items een indivuele stijl te creëren. Say hello to Nodgers, Minty, Wriggles, Dogga Dogga and many others!

** EDIT juli 2012 ** Indikidual is nu ook eindelijk in Nederland online verkrijgbaar via Kleine Sam.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.