By 17 januari 2012 Read More →

Fashion – Kleine Fabriek


Afgelopen zondag gingen Maike & ik naar de beurs Kleine Fabriek in de RAI Amsterdam. Zoals elk half jaar lieten binnen- en buitenlandse merken hun nieuwe collecties zien en daar waren wij natuurlijk erg nieuwsgierig naar. Een groot gedeelte van de merken zagen we vorige editie ook al, maar liet ons weer prachtige collecties zien die vaak erg herkenbaar zijn. Oilily is daar een goed voorbeeld van, wát een mooie, kleurrijke en veelzijdige collectie weer. Naast de gevestigde merken zag we ook een paar hele leuke ‘nieuwe’ labels. Bijvoorbeeld het Amsterdamse My little dress up met prachtige (feest)jurken van zijde. Margo Slingerland haar collectie voor Kadodesign met mooie illustraties op allerlei home & gift producten. Ook WILD en Ej Sikke Lej werden we weer heel blij van. Eigenlijk te veel om op te noemen, dus we hopen dat we veel van al het moois dat we zagen in een MoodKids jasje aan jou kunnen laten zien het komende jaar.

 

Ook begroetten we nog even de dames van ons favoriete Little Label. En ook daar zagen we weer een mooie en comfortabele basics en niet zo basics collectie voor aankomende winter. Momenteel is er nog SALE in de webshop en maakte ik dochter Lily héel blij met haar zachte paarse trui jurk.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.