By 10 januari 2012 Read More →

Fashion – Baby Version Rock

Een stoere minicollectie met rockinvloeden en een vleugje bohemian en glamour voor jongens en meisjes.
Met haar zoon Sacha als inspiratie en ‘minimuze’ produceerde Murielle Cohen deze collectie met shirts met
prints, bodies en jumpsuits voor babys en ook lekker comfortabele basics. De wintercollectie 2011 is nog te koop in haar shop, maar wij zijn ook benieuwd naar de aanstaande zomercollectie van BabyVersionRock!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.