By 20 december 2011 Read More →

Fashion – All that glitters

Een kleine ekster is het, mijn peuterdochter. En als er éen periode in het jaar is dat ik het niet erg vind wanneer ze met glimmende schoenen, maillots én haarbanden rondloopt (als het aan haar ligt allemaal tegelijk) dan is het met Kerst en Oud & Nieuw. Wij gaan dus helemaal los, because all that glitters is fun 🙂

Glitterschoen & tasje – Zara
Maillot, strik & haarband – H&M
Babyschoentjes – Czarque
Hoofdbanden – Thumbeline

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.