By 6 december 2011 Read More →

Fashion – La Camille

In de webshop Minikin kwam ik deze cute kettinkjes van La Camille tegen. Ze heeft een blog, maar in het Frans geschreven en mijn talenknobbel laat me in de steek. Wel zie ik, al plaatjeskijkend, dat ze niet alleen deze leuke kettinkjes maakt, maar ook kussens, knuffels, slabbetjes en mobiles. Ik ga dit creatieve blog blijven volgen! Nou ja, de plaatjes dan.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.