By 22 november 2011 Read More →

Spirithood

We schreven het al eerder, animal prints zijn hot deze winter.

Celebrities Khloe Kardashian, Vanessa Hudgens, Kesha, Justin Bieber, Audrina Patridge, Snoop Dogg, Jessie J, Method Man en P!nk, liepen er al mee rond. Persoonlijk zie ik er liever een kind mee rondlopen. En dat kan nu. Want Spirithood is er nu ook voor jongens en meisjes

Zo ontzettend schattig deze 100 % imitatiebont mutsen en sjaals voor kids! Kijk, klik, koop.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.