By 18 oktober 2011 Read More →

Fashion – COS Online Shop

Mijn vroegere liefde voor betaalbare fashion is een aantal jaren geleden alvan H&M naar COS verplaatst. 

cos online store

COS komt uit dezelfde stal, maar gebruikt kwaliteitsmaterialen en minimalistische ontwerpen, voor een goede prijs. Ik ben zelf vooral gecharmeerd van de sobere basiskleuren met vaak een klein gekleurd detail. Tot voor kort kon je alleen in Amsterdam & Den Haag een COS Store vinden, maar nu dus ook online! De kids collectie is kleurrijk en zowel klassiek als modern design met verrassende details.

Je shopt COS online hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.