By 11 oktober 2011 Read More →

Fashiontrend – Okergeel & Roestbruin

Van mijzelf weet ik dat bepaalde kleuren me echt niet staan, de geel-oranje-roodtinten. Ik ben meer een groen-blauw-grijs kinda girl.

Dochter Lily daarentegen, die (nu nog) lichtblond is, kan bijna alle kleuren hebben! Lucky her, want deze herfst zie je veel okergeel en roestbruin in de mode terug komen. Ik heb wat leuke items verzameld in deze prachtig warme kleuren.

okergeel en roestbruin de trend

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.