By 4 oktober 2011 Read More →

Fashion – Wild – Animal Prints

Als we de trend van dit najaar willen volgen, moet we dierenprints dragen!

wild animal prints

WILD is daar het uitgelezen merk voor. Meisjes, jongens, baby’s en zelfs moeders  kunnen er terecht voor een te gekke items met zowel dierenprints als mooie bloemenprints en felgekleurde basics. Een complete outfit in print is misschien wat heftig maar een WILD jurkje of shirt heeft ook niet meer dan een paar goede basics nodig om je outfit af te maken!

trend kinderkleding animal prints dieren prints

Je koopt WILD onder andere via Kixx online.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.