By 20 september 2011 Read More →

Fashion – Prinsjesdag – Hoedjesdag!

Het is weer prinsjesdag en voor mij betekent dat ook…hoedjes kijken! Wat hebben onze majesteit, politici en prinsessen dit maal voor prachtige creaties op hun hoofd? 

Om in het thema te blijven hebben we voor jullie een verzameling aan leuke hoofddeksels voor kids gemaakt. Niet alleen mooi, maar ook praktisch als bescherming. Naast een paar bijzondere exemplaren van Etsy, vind je ook hele stoere petten bij ZARA Kids & O’Neill.

Hoedjes voor kinderen prinsjesdag

Gehaakt meisjes ; Gevlochten hoed ; PauwenveerGeruite pet ; Heksenhoedje ; Wasbeer hoedje gehaakt ; Stippenhoed ; Hoge hoed jongens ; Baby kapje.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.