By 13 september 2011 Read More →

Fashion – Zara baby – Origineel & Betaalbaar

Ook bij de grote retailers hangen de nieuwe collecties alweer ruimschoots in de winkels & webshops. Een kijkje bij mijn favoriet voor betaalbare kinderkleding, ZARA, verraste mij weer met een heerlijke collectie.

Zara origineel en betaalbaar moodkids

Met name de Zara Mini Collectie (0-9 maanden) is weer erg origineel. Naast de basics met rompers in de standaard wit -roze -blauw kleuren ( maar wel áltijd met snoezig randje ), zitten er ook zachte jeans overgooiers, gebreide vesten met lamswollen kraag en ribfluwelen jurkjes tussen. Enige nadeel van Zara? De originaliteit en betaalbaarheid doen mij altijd weer meer kopen dan mijn portemonnee lief is.

zara mini origineel en betaalbaar moodkids

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.