By 6 september 2011 Read More →

Fashion – Made by Muku

Vandaag weer een bijzonder merk in de spotlight. In eerste instantie trok de mooie reclamefotografie me aan om meer te willen weten over dit merk. 

Made by Muku Moodkids

Maar naast mooie reclame heeft dit Litouwse merk van twee jonge kunstenaars een collectie met prachtige gedempte kleuren en natuurlijke materialen. Er wordt gezocht naar een balans tussen vorm en functie en dat is wel zo handig met kinderen, het moet immers niet alleen mooi staan, maar óok lekker zitten. 

Made by Muku heeft een eigen webshop die ook naar NL verzendt.

Made by Muku Moodkids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.