By 30 augustus 2011 Read More →

Fashion – Pom pom poncho

Een tijd geleden had ik ze al gespot, de Pom Pom Poncho’s van Deluna Kids. Voor een winterjas is het nu nog écht te warm, maar een lekkere poncho voorover de zomerjas is een goede tussenoplossing. En dit zijn wel echte eyecatchers! Naast poncho’s verkopen ze nog veel meer leuke kleding & accessoires. 

poncho pom pom

Gewoon te bestellen via de webshop van Deluna Kids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.