By 23 augustus 2011 Read More →

Fashion – Kidscase

Niet heel nieuw, maar wel een steeds wéér prachtig merk: Kidscase. Met rustige, veelzijdige fashion-forward kinderkleding voor jongens en meisjes tot en met negen jaar. De verfijnde en comfortabele stijl van dit Amsterdamse merk spreekt mij telkens aan. De collecties zijn tijdloos en goed te combineren.

kidscase fashion moodkids

Extra fijn maakt dat ze als doelstelling hebben om mens- en milieuvriendelijk te zijn. 70% van de collectie is gemaakt van biologisch katoen en ze blijven zoeken naar mogelijkheden om verantwoord te produceren. 

Kidscase is onder andere te koop bij onze MoodKids Member Kleine Sam of via OrangeBag

kidscase fashion moodkids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.