By 16 augustus 2011 Read More →

Fashion – Verkleedfeestjes met Souza

Een lieveheersbeestje, flamencojurk, ridder of tovenaar… kinderen zijn gék op verkleedfeestjes! Zelf hees ik mij vroeger in de veels te grote hippiejurken van mijn moeder. Grote hoed en zonnebril op en het liefst ook nog knalrode lippenstift. Heerlijk, die fantasie die het los maakt!

souza

Onlangs werd mijn peuterdochter 2 jaar en aangezien ik haar al een paar keer met mijn hoge hakken en jurk aantrof bij mijn kast, leek verkleedkleding mij een goed kado. Natuurlijk heeft de HEMA altijd wel leuke pakjes in de collectie. Maar ik kon mij de beursstand van SOUZA for Kids nog herinneren van ons bezoek aan de Kleine Fabriek en dat is echt andere koek! Prachtige jurken, complete ridderpakken, heel véel tierlantijnen en glitters, deze kleding helpt de fantasie pas echt goed op weg. En dat is ook precies de filosofie achter het merk.

verkleedfeest met souza

Naast verkleedkleding verkopen ze ook prachtige kleurrijke accessoires.

Souza is o.a. te koop Altijd Leuk en Maanfabriekje.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.