By 9 augustus 2011 Read More →

Fashion – Noah and Lilah – Overgooiers & rokjes

Bijna dagelijks struin ik door eén van mijn lievelingssites Pinterest. Gretig ‘pin’ en ‘repin’ ik alles wat ik leuk vind. Super handig want je creeert eigenlijk een Moodboard van je eigen smaak. Door de boards van andere pinners van over de hele wereld kom je vaak de leukste dingen tegen die jou anders misschien niet hadden bereikt. 

Deze week viel mijn oog op dit schattige overgooiertje. Lief, klassiek model, met een mooie print.

Toen ik doorklikte kwam ik terecht op Etsy. Ik had het kunnen weten, nóg éen van mijn favoriete sites.

Het overgooiertje is van Noah & Lilah en ze worden handgemaakt door een ‘stay-at-home-mom’ die begon met naaien toen ze haar twee kleine kinderen kreeg. Ze had er zoveel plezier in dat ze een collectie ontwikkelde en deze is dus op Etsy te koop.

Naast overgooiers maakt ze ook leuke rokjes en meer.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Inspiratie, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.