By 2 augustus 2011 Read More →

Fashion – Veilig de zon in!

Nu het eindelijk weer wat zonniger is, verheugen wij ons op heerlijke zomerdagen in augustus (duim duim)!

Of je nou in Nederland blijft of naar een mediterraan land gaat, waterpret is toch wel nummer 1 bij de meeste kinderen. Natuurlijk willen ze het liefst gelijk het water in plonzen, maar daar staan wij ouders weer met een fles zonnebrandcreme te zwaaien. Want we willen de zomeravonden niet laten verpesten door roodverbrande schoudertjes.

UV badkleding helpt ons daarbij nog een extra handje, want laat geen zonnestralen door, dus extra bescherming! Voorheen waren er alleen wat saaie pakjes in bescheiden kleuren te vinden, maar dit jaar lijken er meer merken deze handige trend op te pikken en hoeft UV badkleding helemaal niet saai te zijn! 

Kijk bijvoorbeeld eens bij Zee & Zo, ze hebben een hele vrolijke collectie badkleding voor jongens en meisjes die tevens UV bestendig is.  

De badkleding van Zee & Zo is uiteraard ook online te koop, bijvoorbeeld bij Jij Wel en Fun in the Sun.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.