By 19 juli 2011 Read More →

Fashion – Originele sieraden voor kids

Ieks! Er hangt een monster om je nek….

Wat zijn ze leuk en ontzettend grappig, deze monster kettingen van Madre Perla. En wie zegt dat sieraden alleen voor meisjes zijn…. kent deze monster kettingen nog niet.

Ze zijn nieuw, super stylish en enorm populair bij kinderen. Handgemaakt met allemaal een eigen karakter vallen deze kleine monsters ongetwijfeld erg in de smaak als cadeautje deze zomer. Wees er snel bij want eind deze week gaan de monsters even op vakantie en zul je ietsje langer op ze moeten wachten.

Hou je niet van monsters? Geen probleem, Madre Perla verkoopt naast monsters en geweldige kleding ook gekleurde kettingen met en zonder hanger. Absoluut een musthave in iedere kidsgarderobe van deze zomer.

Psssst…. Madre Perla is een van de MoodKids Members die je straks terug vindt in onze shopping gids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.