By 12 juli 2011 Read More →

Fashion – Prints en Humor – Mini Rodini

Wat mij opviel tijdens de beurs Kleine Fabriek was dat het aandeel jongenskleding niet heel groot was. Als moeder van een dochter gaat mijn oog al gauw naar schattige jurkjes uit, maar op MoodKids willen we natuurlijk leuke mode voor zowel meisjes als jongens laten zien. Eén van mijn persoonlijke favorieten is het merk Mini Rodini. En gelukkig hebben zij wél een onwijs leuke jongenscollectie (ook voor meiden trouwens!).

Dit zweedse merk kenmerkt zich door stoere prints, opvallend kleurgebruik en humoristische ontwerpen. Dit is niet zo gek, want Mini Rodini is in 2006 opgericht door de Zweedse illustrator Cassandra Rhodin.

De trends voor aankomende winter zijn onder andere jasjes en tie & dye prints. Deze trends gecombineerd vond ik terug in dit gave spijkerjack voor jongens. 

Ook voor de kleintjes zijn er stoere rompers te vinden op de site, ze hebben een eigen (Zweedse) webshop, maar zijn ook in een aantal Nederlandse webshops te verkrijgen (zoals Gutenappetit en Broerenzus).

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.