By 13 oktober 2018 Read More →

De populairste pins van week 41

Iedere week publiceren we de top 5 van meest gerepinde afbeeldingen van ons Pinterest-account. Dat kunnen ook pins van andere blogs zijn. Ter inspiratie en vermaak! Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen. 

Bekijk hier de andere populaire repins

Populaire repins van week 41– 2018

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar de pin op Pinterest te gaan. En hem op je eigen pagina te pinnen. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel op de betreffende website.

# herfst decoratie van Tabula Rosi

# dinosaurus eieren van de Knutseljuf met gratis printable

# gratis pompoen printables van Liza voor MoodKids

Halloween vraagt om een verlichte pompoen. Die kun je snijden uit een echte of je maakt deze pompoen van papier. Met deze gratis printables leuk om te doen!

# Unicorn maskers gratis printables van It’s always autumn

# coole musea voor kinderen per provincie

Een museum saai? Echt niet!! Breng een bezoek aan een museum kinderen! Per provincie een lijst met de leukste musea voor kids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.