By 22 september 2018 Read More →

Pinterest top 5 week 38

Iedere week publiceren we de top 5 van meest gerepinde plaatjes van ons Pinterest-account. Ter inspiratie en vermaak! Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen. Inmiddels bekijken 2,5(!) miljoen mensen maandelijks ons Pinterest account!

Bekijk hier de andere populaire repins

Populaire repins van week 38– 2018

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. En deze week heel veel eigen pins. Leuk! Klik op de afbeelding om direct naar de pin op Pinterest te gaan. En hem op je eigen pagina te pinnen. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel op de betreffende website.

# slinger maken van herfstbladeren van Zelfmaakideetjes 

knutselen herfst bladeren bron zelfmaakideetjes

#Sinterklaas cheesecake met pepernoten en gezouten caramel van Brenda voor MoodKids

Cheesecake vind ik persoonlijk altijd een goed idee. Met de Sint in aantocht bedacht Brenda deze Sinterklaas cheesecake met pepernoten en gezouten caramel.

# Zelf een vogelvoerhuisje maken van Liza voor MoodKids

Knutsel in de herfst of de winter samen met je kind(eren) zo'n leuk vogelvoerhuisje. #vogelvoer #knutselen #herfst

# 17 ruimtebesparende ideetjes voor de kinderkamer van MyBabydoo.com

# herfstgordijn maken (met werkomschrijving) van Groei & Bloei

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.