By 15 september 2018 Read More →

Pinterest top 5 van deze week

Iedere week publiceren we de top 5 van meest gerepinde plaatjes van ons Pinterest-account. Ter inspiratie en vermaak! Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen. Inmiddels bekijken 2,4 miljoen mensen maandelijks ons Pinterest account!

Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 37– 2018

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. En deze week heel veel eigen pins. Leuk! Klik op de afbeelding om direct naar de pin op Pinterest te gaan. En hem op je eigen pagina te pinnen. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel op de betreffende website.

# 5 leuke dingen om te doen tijdens de herfst

We zetten 5 herfstactiviteiten voor kinderen op rij #herfst #buitenspelen

# touwspelletjes: ken je ze nog? van MoodKids

We kregen het boekje 'reuzeleuke touwspelletjes' opgestuurd en dat was voor mij pure jeugdsentiment. Herinner jij ze ook nog? Kattenwieg, kop en schotel, eiffeltoren en sok aan de waslijn? Samen met Job ging ik direct aan de slag. Lees onze review.

# popcornballen trakteren van MoodKids

# gezonde en snelle pannenkoekjes met courgette en wortel van This Recipes

# pompoen van papier met gratis halloween printables van MoodKids

Halloween vraagt om een verlichte pompoen. Die kun je snijden uit een echte of je maakt deze pompoen van papier. Met deze gratis printables leuk om te doen!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.