Win kaarten voor de film De kleine heks

Alweer bijna zomervakantie. Dit jaar gaan we weer niet op vakantie in verband met werk. Nou ja niet.. We gaan een weekje naar Welcome to the Village in Friesland. Daarnaast hebben we jaarlijks een ‘ik kies lijst’. Job is al druk met de samenstelling. En daar prijkt dit jaar ook een bioscoopbezoek op.

Defilm ‘De Kleine Heks’ lijkt mij een leuke keuze. Meneer heeft echter ‘Incredibles 2’ in gedachten. Nou weet ik toevallig dat hij daar volgende week al met een kinderfeestje naar toe gaat, dus wie weet heb ik geluk… ;). De film De Kleine Heks draait vanaf 18 juli in de bioscoop.

Het verhaal van De Kleine Heks

De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 – wat nog heel jong is voor een heks – en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan. Als ze wordt betrapt mag ze alleen terugkomen als ze binnen één jaar alle spreuken van het grote magische boek uit haar hoofd leert. De Kleine Heks oefent dagenlang op de gekste heksenspreuken, haalt heel wat streken uit en rolt van het ene avontuur in het andere met Abraxas en haar vriendjes Thomas en Fietje. Lukt het haar alle toverspreuken te onthouden en iedereen in het bos te overtuigen dat ze de állerbeste is?

De Kleine Heks is gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Otfried Preußler met de Nederlandse stemmen van Vivienne van den Assem, Tygo Gernandt en Sterre Koning.

Bekijk de trailer van De Kleine Heks

Winactie De Kleine Heks

Doe je mee aan onze winactie? In samenwerking met Dutch Filmworks mogen we 2x 2 bioscoopkaarten plus het boek weggeven. Wil je deze zomer wel naar de film met je dochter of zoon? Laat dan je gegevens hieronder achter.

Gefeliciteerd!

Michelle Visser uit Epe en Rosemary van Duinen uit Nieuwegein.

Ik heb jullie gegevens doorgegeven aan Dutch Filmworks. Veel plezier bij de film. Laten jullie via social media nog even weten hoe het was? #moodkidsnl

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.