Annie MG Schmidt film weekend op 19 en 20 mei

Elf jaar geleden is de verjaardag van Annie M.G. Schmidt  op 20 mei uitgeroepen tot Annie M.G. Schmidt-dag. Bioscoopketen Kinepolis trekt dit jaar op 19 en 20 mei een heel weekend uit om Annie te eren.

Tijdens het Annie M.G. Schmidt Film Weekend kun je genieten van een zestal verfilmingen van haar boeken die met recht klassiekers genoemd mogen worden. Echt een weekend voor de hele familie! Dus zet 19 en 20 mei maar vast in je agenda.

Annie MG Schmidt film weekend

Super leuk om samen met je kind een film te bekijken, want wie is er nou niet met de boeken van Annie MG Schmidt opgegroeid? Tijdens het Annie MG Scmidt Filmweekend zijn op verschillende tijden tussen 10.00 uur en 17.00 uur Abeltje, Pluk van de Petteflet, Minoes, Wiplala, Dikkertje Dap en Ja Zuster Nee Zuster te zien in de Kinepolis bioscopen in Almere, Breda, Dordrecht, Hoofddorp, Jaarbeurs (Utrecht), Huizen,  Zoetermeer, Enschede en Groningen. Na afloop van de film ontvangen de kinderen een presentje.

Naast de films zijn er ook leuke kinderactiviteiten en in sommige bioscopen zelfs een springkussen.

Kaarten voor het Annie MG Schmidt film weekend zijn hier te koop

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend, Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.