Yes! Nieuwe afleveringen van de Proefkeuken

Eigenlijk kijken we hier niet veel televisie. Of beter gezegd, we kijken meer Netflix dan naar de reguliere zenders. Maar er zijn een aantal programma’s waar we een uitzondering voor maken. En die kijken we meestal ook met z’n drieën. De VPRO jeugdserie De proefkeuken is er daar één van.
Job is zo’n kind die altijd vraagt hoe iets gemaakt is. Vooral van bijzondere dingen. Negen van de tien keer weet ik het antwoord niet om eerlijk te zijn. Daarom is de tv-serie de Proefkeuken zo leuk. Pieter en Willem ontleden allerlei producten, onderzoeken dan hoe het gemaakt wordt en proberen het dan zelf ook in hun ouder schuur met allerlei rondslingerende troep.

Job is zo'n kind die altijd vraagt hoe iets gemaakt is. Vooral van bijzondere dingen. Negen van de tien keer weet ik het antwoord niet om eerlijk te zijn. Daarom is de tv-serie de Proefkeuken zo leuk. Pieter en Willem ontleden allerlei producten, onderzoeken dan hoe het gemaakt wordt en proberen het dan zelf.

Nieuwe serie van De Proefkeuken

Goed nieuws! Op zondag 8 april om 09.40 start een nieuwe serie op NPO Zapp. Het recept van De proefkeuken blijft gelukkig hetzelfde: op pad naar spannende en wonderlijke plekken om de juiste ingrediënten te halen om ze vervolgens op grappige wijze te verwerken tot iets wat bijna niemand zelf maakt! Dit seizoen wordt er in tien afleveringen onder andere gewerkt aan een gezonde taart, wc-papier, vegetarisch vlees, zeep, figuurworst en een luidspreker.
Meer informatie over de serie vind je op www.zapp.nl/deproefkeuken. Extra leuk, elke aflevering wordt voorzien van extra online only content.
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.