By 27 maart 2017 Read More →

Pasen, pasen, pasen. Er wordt druk gepind!

Wat vliegen de weken toch voorbij. Het is alweer tijd voor ons wekelijkse overzicht met de 5 meest populaire repins op ons Pinterest account. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 12– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

# Een paashaasje maken van een papieren zakje van blog Mit Herz und Schere

Maak een paashaas zakje van blog Mit Herz und Schere

# Prachtig boeket van bloemist en stylist Judith Slagter

Prachtig boeket van bloemist en stylist Judith Slagter

# Paashaas ballen spel voor Pasen van Welke

Paashaas ballen spel voor Pasen van Welke

# paashaas masker van skinnymom.com

Paashaas masker van blog skinnymom.com

#skateboard lamp zelf maken, gepind door industrystandarddesign.com

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.