By 19 december 2016 Read More →

De populairste items van onze Pinterest pagina

Wekelijks geven we de de 5 populairste repins van ons Pinterest account weer. Deze week alweer de populairste repins van week 50. Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 50 – 2016

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

  1. Houten raketlamp voor de kinderkamer van LightingBySara

Houten raketlamp voor in de baby- of kinderkamer van  LightingbySara - één van de populairste repins op www.moodkids.nl week 50 2016

2. Gratis download voor een kerst raamtekening met krijtstift van Liza voor MoodKids

Maak met krijtstift een leuke raamtekening voor kerst. En met de gratis download van Liza enorm makkelijk om te maken. Leuk voor je kids om te doen! Download de printable van deze raamtekening gratis hier.

3. Do-it-yourself kruissteek hertje met gratis download van patroon van Nicole voor MoodKids

kruissteek hertje maken voor kerst met gratis download printable voor patroon

4. Kerstballen van strijkkralen maken samen met je kids van Wimke voor MoodKids

Sneuvelen er bij jou ook vaak ballen? Met strijkkralen maak je vrolijke, gekleurde kerstballen. Kleurrijk, simpel en stijlvol! Bekijk hier hoe je ze maakt.

5. Maak een kerstboom op een stokje van knakworstjes van Alja en Jochem voor MoodKids

Maak een kerstboom op een stokje voor de lunchtrommel van je kind of voor het kerstdiner op school of thuis.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.