By 27 oktober 2016 Read More →

Waar is Wally in het echt!

Ben jij ook fan van de  ‘Waar is Wally?’-boeken? Ik verslond ze en ook Job vond ze erg leuk. De dames van Patsboem! tipten ons over onderstaand bericht. Dat ik echt zo leuk vind, dat ik hem graag wil delen!

Waar is Wally in het echt!

Jason Haney, bouwvakker in Indiana (USA) is ook fan van Wally. Toen hij aan het werk  was in een gebouw naast een kinderziekenziekenhuis bedacht hij dat wel wat kon doen voor de zieke kinderen. Zijn idee is echt zo tof!

Ben jij ook fan van de 'Waar is Wally?'-boeken? Deze bouwvakker uit de VS maakte een echte Waar is Wally zoektocht!

Samen met zijn dochter maakte hij een bijna 2,5 meter hoge Wally. Als de kinderen uit het ziekenhuis Wally hebben gevonden, zet hij Wally op een andere plek in het gebouw in aanbouw. Op de speciale Facebook-pagina kunnen kinderen aangeven als ze hem hebben gevonden. Gaaf idee toch?

Ben jij ook fan van de 'Waar is Wally?'-boeken? Deze bouwvakker uit de VS maakte een echte Waar is Wally zoektocht!

waar-is-wally-3

waar-is-wally-5

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.