By 21 april 2016 Read More →

Filmpremière Bibi en Tina 2: liefde en diefstal op de manege

Zondag 17 april was het zover… de filmpremière van Bibi en Tina 2: liefde en diefstal op de manege. De locatie van de première was het Anky Education Center de perfecte plek om het nieuwe avontuur van Bibi en Tina te beleven. We vroegen Liza en haar dochter Juul om razende reporter te spelen voor MoodKids. Liza vertelt.

Voordat de film werd bekeken, werden we gastvrij ontvangen en kregen we een warm welkom van Anky van Grunsven. Daarna genoten de aanwezige kinderen (en ouders) van deze leuke film vol avontuur en vriendschap. Ook waren Sarah en Julia Nauta aanwezig. Zij zijn verantwoordelijk voor het inspreken van de stemmen van Bibi en Tina.

Bibi en Tina 2

De film gaat over de hartsvriendinnen Bibi & Tina, die druk zijn met de voorbereidingen voor het gekostumeerde bal in Kasteel Frankenstein. Maar de stemming slaat om als er wordt ingebroken. De dieven hebben waardevolle schilderijen en de brillencollectie van Graaf Frankenstein gestolen. Ook is de sfeer op manege Martinshof verre van vrolijk, want er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp. Bibi en Tina maken een plan om de manege te promoten. Dan wordt Bibi voor het eerst verliefd… Op de knappe Tarik, die met zijn vier broers en zussen de manege volledig op de kop zet. Later wordt duidelijk dat Tarik ook nog een duister geheim met zich meedraagt.

Bibi en Tina film

Na de film kregen alle gasten een rondleiding over het terrein van het Anky Education center. Wat een gastvrij en indrukwekkend onthaal in een mooie omgeving. Ook maakten we kennis met Salinero het paard waar Anky van Grunsven o.a. tweemaal goud mee behaalde tijdens de Olympische Spelen in Athene (2004) en Hongkong (2008). Maar er worden meer paarden verzorgd en getraind in het Anky Education center waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.

Bibi en Tina manege anky

Film Bibi en Tina 2

Vanaf woensdag 20 april 2016 draait de nieuwe film Bibi & Tina: Liefde en diefstal op de manege in de bioscoop. De stemmen van de hoofdpersonages Bibi en Tina zijn, net als in de eerste film die vorig jaar is uitgebracht, ingesproken door de zusjes Sarah en Julia Nauta, bekend van het Junior Songfestival. De film wordt uitgebracht door Just4Kids en Just Film Distribution en is in diverse Nederlandse bioscoopzalen te zien.

Bekijk hier de trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=XJF9GiZ3AZ8

Winnaar 2 kaarten voor Bibi en Tina 2

Gefeliciteerd, Maaike Masselink! Je mag je buurmeisje Noor verblijden. Stuur je mij even een mail redactie(@)moodkids.nl met je naw-gegevens?

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Verlopen acties

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.