By 24 maart 2016 Read More →

Waarom kies ik toch altijd de verkeerde rij…

Moest gistermiddag even naar de stad om een cadeautje te kopen voor een verjaardag waar we zondag heen gaan. Wonen in een dorp heeft qua winkels zijn beperkingen. Regelmatig bestel ik online. Maar had nu meer op mijn lijstje staan, dus dat kon ik mooi meteen even meepikken.

Uiteraard weer gehaast, want teveel te doen en te weinig tijd. Dus slalommend om de mensen heen. Waarom slentert iedereen in de stad? Een andere -licht neurotisch- trekje is dat ik altijd de snelste kassa wil hebben. Terwijl ik het typ bedenk ik me dat me deze keuze hooguit een minuut tijdwinst oplevert. Maar toch!

En ondanks mijn toch goed overwogen keuze, kies ik elke keer weer de verkeerde rij… Waarom trap ik er steeds opnieuw weer in!

Het is de story of my life! De makers van deze animatie kennen het gevoel…

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.