By 12 november 2015 Read More →

Online shoppen met korting

Omdat de laatste maanden van het jaar al duur genoeg zijn, hebben we onze shopgids members gevraagd jullie een handje te helpen. We hebben bij een aantal van onze allerleukste webshops mooie kortingen weten te regelen.

shoppen met korting 2015

Dit zijn de november/december kortingsacties:

Kidsloveknits
In deze webshop vind je heel veel handgebreide vesten en truitjes, prachtige rokjes en broekjes maar ook mooie Liberty stofjes waar je zelf mee aan de slag kunt. KidsLoveKnits is al helemaal in de feeststemming daarom een eenmalige korting van 15% op je bestelling vanaf 35euro. Gebruik de kortingscode Kidslovekerst in de webshop. www.kidsloveknits.com

online libertystoffen kidsloveknits

Speelgoed Kiki
Gebruik bij webshop Speelgoed Kiki de kortingscode MoodDjeco en je krijgt t/m 30 november 10% korting op alles van het hippe merk Djeco.

speelgoed kiki duurzaam speelgoed 2015

Complete look Frozen Prinses Elsa
Shop je bij Prinsessenjurk een complete look van prinses Elsa, je weet wel van Frozen, dan ben je 15% goedkoper uit t.o.v. alles losse onderdelen. Ook op de andere complete looks ontvang je korting!

prinsessenjurk, leukste webshops voor kinderen

Leukste Lunch verlaagd verzendkosten
Tot en met 30 november betaal je bij De Leukste Lunch lagere verzendkosten. Niet 4,95 maar 2,95. Scheelt toch weer!

de leukste lunch, lunchtrommels, broodtrommel, webshop, bento

Korting op alles bij Kleuterstraat
Bij Kleuterstraat is het de komende dagen feest! Hier shop je tot en met 20 november het hele assortiment met 15 % korting!

kleuterstraat

Shoppen bij Hipgemaakt met 10 % korting
Met kortingscode moodkids-sintkerst krijg je in november en december in de webshop van Hipgemaakt.nl 10 % korting op het hele assortiment. (De korting is niet geldig op sale, boeken en de lightboxen van A Litte Lovely company)

hipgemaakt, leukste webshops voor kinderen

5 euro korting op Babyslofjes
Ken je de Minies babyslofjes? Wij zijn fan. Jij vast ook. Bestel ze nu met korting bij Speelkledenwinkel! Vermeld bij “Opmerkingen” op de bestelpagina “Feestdagenkorting” en je krijgt € 5 terug op je rekening gestort. De korting geldt voor ALLE modellen uit de Minies collectie.

Liever winnen? Doe dan mee aan onze Sinterklaas-winactie!

speelkledenwinkel

Shoppen met 20% korting
Bij Tofje mogen lezers van MoodKids de kortingscode moodkids2015 gebruiken. Hiermee ontvang je 20% korting op het gehele assortiment! www.tofje.nl

Tofje member

Gratis maillot
Bij MamaLiefs ontvang je met kortingscode MAILLOTMK een gratis maillot naar keuze (t.w.v. € 7,95) bij bestelling van een jurk in de webshop. (geldig t/m 31 december 2015)

mamaliefs 2015 member

Voordelig voordeelpakket van Plan Point
De handige Homeplanner, Organizing agenda en 480 stickers shop je zolang de voorraad strekt voor €27,90 (normaal € 32,85) bij Plan Point. Gaan jullie het nieuwe jaar even georganiseerd in!

planpoint webshop gids moodkids

Speelgoed met korting
Webshop Speelgoed en Spel geeft je een leuke korting op de Dierenbus Primi Passi. Dat is nog eens voordelig en fijn spelen!

speelgoed en spel online

TIP: Check ook de andere webshops uit onze shopgids extra deze maand, want soms tref je er nog meer kortingen en aanbiedingen aan en kun je lekker online shoppen met korting! Mooi meegenomen toch? Sinterklaas en Kerst, het is toch al zo’n dure maand…

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>