By 20 augustus 2015 Read More →

Veilig en verantwoord gamen na school!

DuckWorld Smart Adventures is een online wereld vol spannende, grappige én leerzame spelletjes met Donald Duck en andere vertrouwde figuren uit Duckstad. Met meer dan twintig 3D mini-spellen kunnen kinderen – als inwoner van Duckstad – veilig en verantwoord gamen. Op een leuke en verantwoorde manier worden kinderen zo vrolijk wijzer.

DuckWorld; Vrolijk wijzer worden!

Kinderen gaan op ontdekkingstocht door Duckstad en beleven spannende avonturen met de vertrouwde figuren uit Donald Duck Weekblad.
Tijdens het spelen oefenen zij ongemerkt lesstof van de basisschool (groep 4 t/m 8). Daarbij
werken ze spelenderwijs aan vaardigheden als probleemoplossend vermogen, samenwerken en ondernemerschap (‘21st century skills’).

duckworld FruitPlukker (Samenwerken)– leren samenwerken –

Ontwikkelaars

De educatieve game is ontwikkeld door de makers van het Donald Duck Weekblad in samenwerking met The Walt Disney Company. Een wereldwijde primeur waarvoor de redactie van Donald Duck Weekblad de handen ineen heeft geslagen met game- en educatiespecialisten waaronder Malmberg.

WoordenDief (Spelling) – leren spellen met de woordendief –

Veilig en verantwoord gamen na school!

DuckWorld Smart Adventures is opgebouwd uit korte, toegankelijke spellen van zo’n 15 minuten. Kinderen hoeven niet uren achter elkaar te spelen om plezier te hebben. In de game komen geen advertenties voorbij en is er geen sprake van tussentijdse betalingen (in-app aankopen). De identiteit van je kind wordt goed beschermd. Spelers kunnen bijvoorbeeld voor hun avatar alleen een naam kiezen uit een vastgestelde lijst en er kan niet met elkaar worden gesproken. Als je tegen iemand anders wil spelen, kun je alleen bekenden uitdagen. Iedereen kan dus vrolijk en onbezorgd spelletjes spelen in de wereld van Donald Duck en zijn vrienden.

Meer info: DuckWorld.nl

Donaldstad

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.