By 14 mei 2015 Read More →

Pimp je foto’s met de foto sticker app van Eva Mounton

Gek op de zomer en vakantie? Dol op stickers en foto’s? Dit jaar heb je er een reden bij om vakantiefoto’s te maken en te delen met je vrienden. Met de Eva Mouton Pix kun je je foto’s net een beetje wat extra’s geven. Je plakt er net als vroeger gewoon vrolijke stickers op! Een sanseveria naast je aan het zwembad, een dino op je hoofd, de caravan bij die mooie zonsondergang op een tropisch strand. Alles kan, alles mag.

Eva Mouton Pix is een iPhone foto sticker app gemaakt door de Gentse illustrator/cartoonist Eva Mouton. Eva Mouton studeerde in 2009 af in de richting ‘Beeldende Kunsten’ aan Sint-Lucas in Gent. Sindsdien werkt ze als freelance illustrator. Elke week maakt ze de getekende column ‘Eva’s gedacht’ voor het Weekblad van de Belgische krant De Standaard.

Eva Mouton Pix is beschikbaar vanaf 13 mei 2015 op de itunes appstore en kost €2.99.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.