By 6 februari 2015 Read More →

Dit kan er gebeuren met de privé foto van jouw kind

Deze juf laat haar klas wel op een heel duidelijke manier zien hoe privé afbeeldingen zijn die je op social media deelt. Ze liet haar klas een foto maken, poste die privé op snapchat (*), maakte er een screenshot van en deelde het op haar Facebook pagina met het verzoek om de foto te delen en liken.

De likes en reacties bleven binnenstromen, de teller staat inmiddels op 36.000+ en loopt nog op. Toch net wat minder tijdelijk dan snapchat oorspronkelijk bedoeld is..

You Rock Sam Roo ! Duidelijke les.

prive foto op snapchatFoto facebook / sam roo

(*) Het idee van snapchat is dat foto’s slechts tijdelijk (van één tot tien seconden) zichtbaar zijn bij de ontvangers. Niet iedereen realiseert zich dat het maken van een screenschot minder tijd kost.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden, Digi

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.